DANSHUIS DE INGANG - DANSKAMPEN
GENT • Ballet & Hedendaags Danskamp - met Nicole Kohler
Tijdens deze week beleven we de wereld van een echte Ballerina. We stretchen dagelijks, doen onze routines aan de bar, leren passencombinaties en doen improvisatieopdrachten. Daarnaast leren we hoe een ballerina zich opmaakt, duiken even in de geschiedenis van deze klassieke dans en we knutselen ter ontspanning.
We maken deze week ook kennis met de de technieken van de Hedendaagse dans en ontdekken op een ontspannen manier de danser in onszelf.

Breakdance danskamp - met Karim Kalonji
Dit danskamp is bedoeld voor gedreven B-Boys (geboortejaar 2006 en ouder, die minimum 3 jaar ervaring en een goed niveau hebben. Als je de ervaring mist en je denkt dat je toch mee kan doen, mail ons !

Breakdance danskamp - met Yolan Bal
-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

Groovy Danskamp - met An Collet
An is de juf van de wekelijkse danslessen Groovy dance Mix: een mix (uiteraard) van hip hop, funky jazz, streetdance en new style. Toffe danslessen dus voor wie houdt van dansen en plezier. We gooien wat hip hop, funky jazz, modern, latin- en new style in een pot en roeren ons zot. Gooien erbij nog wat 'stoere kicks' en krijgen de "Groovy Dance Mix".

Kleuterdansexpressie - Katrijn De Steur
Kleuters dansen en bewegen graag. Zet muziek op en elke kleuter begint te dansen op zijn eigen expressieve manier.
Katrijn houdt ervan de kinderen uit te dagen tot onderzoeken en improviseren vertrekkend altijd vanuit hun belevingswereld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekgenres, verhalen en materialen. Het doel is de kleuter nieuwe bewegingen, belevingen en ervaringen aan te reiken zonder het plezier uit het oog te verliezen
mail ons
0032.9 22 082 96