MAKE YOUR MOVE DANCE COMPANY - HIP HOP
GEEL • De Hiphoplessen worden gegeven door Salaam en Valérie. Salaam neemt de B-groepen Juniors en Adults voor zijn rekening. Bij Make Your Move zoeken we de besten voor onze dansers!

Salaam is dan ook niet zomaar een Hip Hop lesgever. Hij heeft al bakken ervaring als danser én als docent. Zijn stijl is tegelijk toegankelijk én een echte uitdaging. Hij werd getraind door de besten en is lid van de WereldKampioen Megacrews: “Empire Crew”. Maar op zaterdag zakt Salaam graag af naar Geel.

Naast Salaam hebben we nog een groot hiphop talent in ons lesgeversteam. Valérie neemt de overige hiphop lessen voor haar rekening én traint ook de wedstrijdgroepen. Het laatste project waar Valérie aan meewerkte was The Adjustment Crew o.l.v. Daphne Wyssock & Bruno De Roeck (sytycd) die vaak de openingsact was op hip hop wedstrijden. Op zulke wedstrijden behaalde Valérie al verschillende Belgische titels met verschillende crews waaronder The New Case o.l.v. Guy Jottey, De Style2Use Crew o.l.v. Evelien Smet en The Fraternity o.l.v. Fabio (sytycd) , Kenneth & MT.
Molseweg 56
2440 Geel
breng me hierheen