SALSA FEVER
GENT • Welkom bij Salsa Fever dansschool! Salsa danscursussen in Gent, Brugge en Kortrijk.

Salsa heeft de laatste jaren een belangrijke plaats veroverd in de danswereld. De dans brengt mensen en diverse culturen bij elkaar. Die bevordert integratie en communicatie in een multiculturele samenleving. Dus vergemakkelijkt ook de ontmoeting van de gewone mensen!

Wat is Salsa eigenlijk ? Salsa is eerst en vooral een leuke dans, een dans met twee... pure ambiance. Een dans voor iedereen! Wie kan stappen, kan ook Salsa dansen!

Salsa’eren is dansen, dansen is ook bewegen, bewegen is sporten en sporten is goed voor je conditie en gezondheid!
Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een ‘happy feeling’! Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurlijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommigen de (dans)partner van je leven ontmoeten!

Salsa dansbegeleider Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in heel België, vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen & party’s in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enz.

Gepassioneerd door Latijns-Amerikaanse dans en muziek heeft Boubacar een eigen dansstijl ontwikkeld: één elegante, charmante, sexy, mooie stijl. Zijn leerlingen noemen die : "Bouba’s stijl"; hijzelf noemt die maar "standaardstijl" door het feit dat men achteraf met andere stijlen gemakkelijk kan dansen en hij is inmiddels uitgegroeid tot een lesgever met grote faam in heel België. Veel van de Salsaleraars die vandaag nog Salsalessen in Vlaanderen geven hebben bij hem Salsalessen gevolgd. Hij is dan ook een veelgevraagde en graaggeziene gast op grote festivals zoals Pole Pole, de Antilliaanse Feesten en Noche de la Pasión, waar hij telkens voor spetterende demonstraties zorgt.
Hij werd ook verschillende keren gevraagd voor tv-programma’s onder andere : Hou van ons, Bestemming Vlaanderen, De Nieuwe mama enzovoorts!

Elk jaar zijn er min of meer 5 nieuwe Salsa dansreeksen: In september, november, januari, maart & mei. In Gent, Brugge, Kortrijk, Oostende enz.

Bezoek onze website voor info over Salsa party’s of Salsa oefenavonden.

E-mail salsa.fever.vzw@pandora.be
mail ons
0032.486 893 553
Jan Palfijnstraat 17
9000 Gent
breng me hierheen